FESTA SOLIDÀRIA

logo

FESTA SOLIDÀRIA DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE SANTA COLOMA DE FARNERS

Enguany destinada a recaptar fons per a la  Fundació Oncolliga Girona, delegació de Santa Coloma.

Els infants de 6 a 12 anys podran aconseguir premis omplint l’àlbum solidari d’adhesius que repartiran els comerciants adherits a l’ACSCF: xocolatada, brotxeta de fruita, inflable i sortejos.

L'Associació de Comerciants de Santa Coloma de Farners ACSCF vol que el foment del comerç local serveixi també per impulsar la solidaritat entre els més joves i les seves famílies.

Enguany hem escollit com a col·laboradors a la Fundació Oncolliga Girona, delegació de Santa Coloma, a qui destinarem la recaptació d’aquesta primera Festa Solidària.

La nostra voluntat és la de continuar involucrant-nos anualment en una causa social diferent per contribuir a fomentar els valors entre dels infants.

 

Del 20 d’octubre al 3 de novembre aconsegueix els diferents adhesius:

Per cada compra mínima que l’infant de 6 a 12 anys faci personalment, acompanyat d’amics o familiars, el botiguer de l’ACSCF li donarà un adhesiu presentant l’àlbum.

Cada botiga només disposa d’una dels 6 adhesius d’aquest àlbum: 

Xocolatada:
CONDIS - AUTOSERVEI TURON / FLORS LAGUARDA / FORN CAN COROMINAS / INSTAL·LACIONS DHORMA / L'AGROBOTIGA - COMERCIAL JESÚS / ÒPTICA RUEDA.

Brotxeta de fruita:
BAR RESTAURANT CAN GURT / CARNISSERIA VENDRELL / EURONICS RAHITEL / FLECA CAFETERIA "CAN FARRIOL" / JOIERIA I RELLOTGERIA J. BOFILL / PEP SERRA / VIATGES PLAIMONT.

Inflable:
ESTANC GELADA / FARMACIA PAULI / MAPFRE SANTA COLOMA FARNERS / ÒPTiCA MILENT / PICTR3S / GOODSOON.

Sorteig 1:
CAN FONTDEGLORIA / CASA VILELLA / IMPRENTA / SEMGRAF / PASTISSERIA TRIAS / ESTACIÓ SERVEI LLAVARI.

Sorteig 2:
FARMÀCIA AMIEL / FERRETERIA FELIU / J2 TALLERS MULTIMARCA S.C. / DIVERSILS / ARTS GRAFIQES CANTALOZELLA, S.A.

Sorteig 3:
BASSO MODES / FARMÀCIA JOANMIQUEL-SOLA / JOIERIA JOSEP COMAS / TUYARRO / SOROLL DE FONS COMUNICACIÓ / CALÇATS BAYE. 

També es pot trobar l’àlbum a la Joieria i Rellotgeria Jordi Bofill al C/ Frederic Clascar i a Goodson al C/ Francesc Camprodon 33, de Santa Coloma de Farners.

 

El 4 de novembre gaudeix dels premis a la Festa Solidària:

El dissabte 4 de novembre, d’11 h a 13 h, a la Plaça Firal de Santa Coloma de Farners, es podran bescanviar tots els adhesius que els infants hagin aconseguit i gaudir dels premis.

En cas que a algú li falti algun adhesiu es podrà adquirir a l'estand de l’associació al preu d’1 € solidari. També hi haurà àlbums en cas que no se’n tingui.

A les 12h es procedirà a fer el sorteig dels dos lots de productes i el de l’Oncolliga.

Cada adhesiu dona dret a gaudir un cop del premi. En cas de voler repetir, caldrà demanar un nou àlbum, adquirir nous adhesius, sempre que n’hi hagi de disponibles o no s’hagi exhaurit el premi.

 

Una Festa Solidària amb suport!

Com a organitzadors de la festa, l’ACSCF vol agrair la col·laboració de la Fundació Oncolliga Girona, delegació de Santa Coloma, a qui dediquem l’edició d’enguany, a l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, a la Federació de Comerç de la Selva i a l’empresa Soroll de Fons Comunicació, com a estrategs i dinamitzadors.

Una menció especial als nostres comerços associats, sense la participació dels quals no seria possible una activitat com aquesta, i a aquells també que han aportat productes o serveis per poder oferir els premis.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top