ASSOCIACIO DE COMERCIANTS DE SANTA COLOMA DE FARNERS

L’ACSCF és una associació empresarial que agrupa més de 60 comerços i empreses de serveis a Santa Coloma de Farners amb el propòsit d’inclore i representar a tots.

Què fem?

Treballem pel foment de l’activitat econòmica de Santa Coloma de Farners, la promoció del comerç, del turisme i del sector de serveis del municipi. Facilitant que el consumidor conegui l’oferta.

Objectius

Dinamitzar i modernitzar el comerç creant un entorn comercial agradable i proper, en tots els sentits, al client. Es tracta d’oferir un bon servei i tant mateix plantejar estratègies per a fidelitzar els nostres clients.

Consolidar i agumentar vendes. A més, amb el foment del comerç de proximitat estem contribuint a la cohesió social i el desenvolupament sostenible del municipi.

Vetllar per la vigència de l’oferta comercial i de serveis

Fomentar l’Associacionisme i la cooperació entre comerciants i empresaris de Santa Coloma. Implantar una marca comercial comuna destacada i diferenciada.

Obtenir els recursos suficients per a portar a bon fi les iniciatives endegades, dels propis associats com de les diferents administracions.

Avantatges dels membres de l’ASCF

L’associació és l’entitat que defensa els interessos dels comerciants i professionals de serveis de Santa Coloma de Farners

Adherir-se als incentius dels programes de suport a la dinamització comercial de la Generalitat de Catalunya.

Disposar d’eines de fidelització per als teus clients i suport de l’Associació.

Beneficiar-se de totes les campanyes promocionals i activitats de comunicació i animació de l’ACSCF

Accedir als ajuts i subvencions per renovació o reformes dels establiments comercials que ofereix l’administració i que requereixen formar part d’una associació de comerciants.

Informació continuada als membres sobre les activitats i accions que es porten a terme.

Formar part de la Junta Directiva i participar de les reunions i decisions.

Accedir a cursos gratuïts de formació específica.

Disposar de l’ACSCF com a potent interlocutor davant les administracions

Conveni amb “La Caixa” i Banc Sabadell

Comunicació de nous productes, serveis, promocions, etc. a través del facebook de l’ACSCF amb molts seguidors.

Descomptes en telefonia i altres serveis de Vodafone

L’ACSF forma part de la Federació de Comerciants de la Selva i aquesta està adherida a Pimec i per tant podem utilitzar els serveis que ofereixen.

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top